Servicii mentenanta

Asiguram mentenanta completa pentru utilaje


Pentru ca activitatea de productie sa fie desfasurata in conditii optime, sunt necesare mentenanta si reparatiile utilajelor si echipamentelor. 

La momentul aparitiei defectiunilor este necesar sa le rezolvati nu doar rapid, ci si calitativ! Interventia unei firme specializate garanteaza atat identificarea problemelor, cat si executarea reparatiilor de calitate.

Apelati la noi, suntem un partener de incredere care va ofera suportul necesar pentru multiple provocari tehnice, fie ca este vorba de service sau de mentenanta utilajelor si echipamentelor folosite.

Mentenanta completa

Oferim urmatoarele servicii de mentenanta pentru utilaje si echipamente

  • Mentenanta electrica 
  • Mentnanta mecanica 
  • Mentenanta sisteme de autoamatizari
  • Modernizare utilaje
  • Proiectare si realizare automatizari

Tipuri de mentenanta inustriala

  1. Mentenanta preventiva - reprezintă intervenţiile sistematice, care se efectuează la intervale regulate, şi au ca scop asigurarea unei funcţionări corecte a sistemelor.
  2. Mentenanta corectiva - reprezintă intervenţiile ca urmare a unor defectări uşoare, accidentale, şi au ca scop restabilirea capacităţii de funcţionare a produsului. 

Mentenanta preventiva

reprezintă intervenţiile sistematice, care se efectuează la intervale regulate, şi au ca scop asigurarea unei funcţionări corecte a sistemelor.

Mobirise

Tipuri de mentenanta preventiva

MENTENANŢA SISTEMATICĂ – se realizează prin activităţi de întreţinere, reparaţii curente, revizii şi reparaţii capitale, constituite într-un plan tehnic normat de intervenţii, specific fiecărui tip de utilaj în parte.

MENTENANŢA CONDIŢIONALĂ

se realizează prin intermediul urmăririi parametrilor de uzură ai elementelor cheie ale sistemului, cu ajutorul unor instrumente specifice (analizoare de uzură, de vibraţii, etc.)”, urmând ca intervenţiile de mentenanţă să fie realizate înainte de apariţia defectului

MENTENANŢA PREVIZIONARĂ

care subordonată analizei de evoluţie urmărită de parametrii semnificativi ai degradării bunului, ce permite întârzierea şi planificarea intervenţiilor

Mentenanta corectiva

reprezintă intervenţiile ca urmare a unor defectări uşoare, accidentale, şi au ca scop restabilirea capacităţii de funcţionare a produsului. 

Mobirise

Tipuri de mentenanta corectiva

MENTENANŢA CURATIVĂ

reprezintă activităţile care au ca obiectiv repunerea unui sistem tehnic într-o stare specifică de funcţionare, care îi permite îndeplinirea funcţiilor sale.
Aceste activităţi pot fi reparaţii, modificări sau amenajări care au
ca obiect suprimarea defecţiunilor.

MENTENANŢA PALEATIVĂ

 reprezinta activităţi destinate a permite unui sistem tehnic, în
mod provizoriu, îndeplinirea integrală sau parţială a funcţiilor sale.
Se apelează în mod curent la depanare,
această mentenanţă paliativă fiind în principal constituită din acţiuni cu caracter provizoriu care trebuiesc urmate de acţiuni curative.

Cerere oferta

Trimite datele tale de contact si o scurta descriere a utilajelor sau sistemelor pentru care doresti mentenanta si te vom contacta.

mobirise.com html software